2013-06-27 | 14:45:00 | Kategori: Dagens bild

Jordas ozunas svärmor "Hon är fortfarande gift".

Har Jordan Ozuna en affär med världs stjärnan Justin Bieber? Modellens okända svärmor avslöjar att Jordan fortfarande är gift trots att hon sågs umgås med världens mest berömnda popstjärna. 
 
Jordan Ozuna, 22 fångade all världens uppmärksamhet när hon umgicks med Justin Bieber, 19 på en "innomhus skydiving"- arena i Las Vegas den 16 juni. Men henens okända svärmor avslöjar i en ny interjuv att hon fortfarande är lagligt gift med hennes son Daniel Ozuna. 
 
"Hon är fortfarande gift" sa hennes svärmor Kim, och fortsatte sedan "Hon gifte sig direkt efter gymnaset". Men Justin behöver inte oroa sig, för Jordan har inte vara exakt otrogen. "Dom har varit separerade i ett år" svarade Kim. "Det var väldigt unga när det gifta sig, och komemr lösa det på egen hand"
 
Justin och hans nya flickvän sågs mysa och kyssas på Las vegas Skydivning arena. Dom sågs njuta av deras ensam tid tillsammans. I ett av väntrummet satt hon i hans knä och de kysstes. Strax innan flygning i ett annat väntrum, la han sig i hennes knä på hennes vänstra sida, och han hade sitt huvud mellan hennes ben. Dessutom hade han mössan halv täckade hans ansikte. Jordan smekte honom på huvudet och axlarna. 
 
Vad tror ni beliebers? Vad tycker ni om att Jordan fortfrande är gift, och tror ni dom kommer fortsätta träffas? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: