2013-10-01 | 14:40:00 | Kategori: Justin Bieber

Aftonbladets artikel om Justin

"Hur många vakter krävs det för att bära upp Justin Bieber till Kinesiska Muren? två stycken. 
 
Inte nog med att 19-åringen är orsaken till tusen och åter tusen brustna hjärtan. Han har attackerat fotografer, kissat i en städhink och spottat från en balkong ner mot sina fans. 
Nu befinner sig popstjärnan i Kina och gjorde som så många andra turister, besökte kineiska muren. Men i stället för att ta sig fram för egen maksin blev bieber buren på sina livvakters axlar, skriver Radaronline. 
 
- Justin, bad du verkligen folk att bära dig? Någon håller på att förvandlas till en diva, skriver ett fan på twitter. Dagen före hade världens nåtts av bilder där Justin Bieber åker skateborard och hans vakter var tvungna att springa efter honom. 
- Justin vakter måste få mycket betalt, konstarerar en twittrare." 
 
 
Så här skriver aftonbladet om Justin idag 1 oktober.
Vad tycker ni om artikeln? jag tycker mest bara den är löjlig, även om Justin kunde gått själv. Men jag tror inte folk ska ta allting Justin gör så jävla seiröst hela tiden. Folk kommer alltid leta fel och ta saker seriöst, och så kommer det alltid vara. men kom igen, även om det var lite överdrivet att han blev buren upp. Han är 19 år. allting han gör är inte 100% serisöst. Vad tycker ni? 
 
 
 
 
 
 
Posted by Jessica
 

 


Maha #Belieber ♥

Jag tror att media vill bara trycka ner Justin och vill göra en stor grej av det bara för att tjäna pengar och det är väldigt drygt!

2013-10-02 @ 17:36:55

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: