2013-07-03 | 13:22:18 | Kategori: Dagens bild

Jelena

De får inte vara ett par men Selena höll hennes ex nära hennes hjärta när hon klev ut i sin T by Alexander Wang linne! Vem tycker du bar den bäst? RÖSTA.
2gether sade, (eller snarare sjöng), det bäst: "Den svåraste delen av att bryta upp är att få tillbaka dina grejer" - och Justin Bieber kan klart intyga det! Även om Biebs och Selena Gomez kallade det avslutas, klev Selena fortfarande i sin ex-bf skjorta, (en oversized mäns T by Alexander Wang tank), när hon åkte till Disneyland den 26 juni med Austin Mahone.

Justin Biebers linne på Selena Gomez?
Vi såg först den randiga tanken på Justin under ett möte och-hälsar med fläktar i Norge tillbaka i april. Trots att paret inte var officiellt tillsammans, hoppade Selena faktiskt över dammen för att vara med 19-åriga sångerskan medan han var på turné i Norge - och det ser ut som hans tank avvecklas i sin resväska på vägen tillbaka!

Selena Gomez bär Justin Bieber linne:
Spola fram till några månader senare och nu ser vi den randiga tanken på Selena! Det ser verkligen ut som den 20-åriga sångerskan är fortfarande tyst saknas Biebs - antingen det, eller hon ville verkligen få hans uppmärksamhet! Inte nog med att hon kliver ut med en annan kille, men hon gjorde så bär Justins skjorta - nu som måste göra ont!

Även om vi är säkra på att det kan svida lite att se Selena har kul med en annan kille, vi hör förhållandet mellan Selena och Austin är rent platonisk - och vi är så glada att se att Sels är alla leenden efter split!

Oavsett om du vill ösa upp skjortan för din pojkvän eller du är bara ute efter att sätta en kul, feminin variant på den stil som Selena gjorde, kan du få det här till försäljning för $ 45.

Vad tycker du om Selena byta kläder från Justins garderob? Vill du ha ditt ex linne ut offentligt efter ett stort uppbrott?

Viktigast, vem tror du bar T by Alexander Wang tank bättre?

(Det är google översätt så det är inte världens bästa översättning)

Tror ni Jelena är tillbaka? Jag hoppas verkligen det, för dem är som gjorda för varandra. 
 
 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: