2013-07-23 | 22:14:44 | Kategori: Blandat

Heartbreaker

Drygt en timme sedan, fick några lyckliga Beliebers få se en skymt av sin idol utanför hans turnébuss men de fick även möjligheten att lyssna på hans nya musik INKLUSIVE HEARTBREAKER!
Fans hade samlats i hopp om att få träffa sin idol och ta en bild, men i stället, en utmattad - men fortfarande en glad - Justin sa till dem att stänga av sina mobiltelefoner när han spelade ny musik och sjöng tillsammans med dem! En av låtarna är Heartbreaker (som enligt vissa fans låter inte alls som musiken från The Key reklamen).

En av fansen (@ youtubeskid) utanför bussen sa: "@ justinbieber HEARTBREAKER VAR FANTASTISKT det var så bra tack för att du spelade upp den för oss.

Lanseringen av Justins nya musik gör varje Belieber hypad och förväntansfull i väntan så dessa är några lyckliga fans! Eftersom inga kameror fick användas av fansen som var där kommer vi andra att få vänta ett tag till för att höra det, men att se reaktionerna av dessa människor kommer det att vara värt att vänta! - Men det visste vi redan ;). Den goda nyheten är att om han var beredd att låta några Beliebers höra det, kan det vara tryggt att hoppas att det kommer ... snart!!   eller som justin säger #SOOOONN!!
 
 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: